10 feb 2010

Jag kom hem i fredags och allt känns fortfarande väldigt konstigt, saknar allt och alla, till och med bergen som omringar en :P Hundarna kan jag inte tänka för mycket på för då blir saknaden för stor!
Men ska iaf försöka skriva om allt som hände sista tiden.

Tack vare flytten så städades alla lägnheter ut, vilket var ett jäkla projekt, speciellt att torka av skåpen på ovansidan, jag har nog aldrig sätt så mycket skit i mitt liv som där va.
Jag och Ella var de första som fick flytta till gården. Vi tog med oss alla hundgrupper från sidan, Bubbles o Baby Sandy, Bynfo, Rasmus o co, Jasper o Denko och Luckygruppen, sen fick även vida, meeka och rovergrupperna komma. Det fanns redan 14 kennlar på stället som vi kunde sätta in hundarna i medan vi rev ner deras gamla burar på förra stället så vi sedan kunde ta med materielet och bygga nya burar på nya stället så att alla vovvar skulle få plats. Det tog 6 dagar att flytta allt från gamla stället till nya, vilket verkligen inte är lång tid med tanke på att det är djur som flyttas, kennlar som rivs och byggs upp igen och allt annat "bråte" som ska med.

Precis som alla andra förändringar i livet så bidrar den här flytten med både positiva och mindre positiva ändringar. Kennlarna är större med träd och buskar i, det finns bussförbindelser för volontärerna så de kan ta sig in till Alharuin de la torre och sedan vidare till Malaga om de vill det. Tyvärr så finns det inte en lika fin promenadstsig som vi hade på förra stället, och så finna det ingen flod i närheten, sen är inte volontärboendet lika bra för tillfället, men det håller på att fixas med så det kommer nog vara hur bra som helst snart.

Den här flytten var nog något av det jobbigaste jag har gjort. Det blev 12 timmars pass och var man hungrig så fick man slänga i sig en macka. Men det är ändå inget jag hade velat missa, det var verkligen kul att få vara med och starta upp det nya stället.

Det känns väldigt konstigt att sitta här hemma i kalla Sverige och tänka tillbaka till allt som har hänt. Jag saknar verkligen allt, men precis som tidigare gånger så vet jag att jag kommer åka tillbaka till gården igen, och förhoppningsvis blir det förr istället för senare.

Jag vill verkligen tacka alla som har kommenterat, utan kommentarerna hade det inte varit lika kul att skriva.
Här kommer svar på dina frågor Sol, Sandy är populär hos alla som träffar honom och han har redan några som är intresserade av honom =D Max står just nu med Boone, men han ska ju snart till England så då vet jag intge vem han kommer hamna med, men han är ju ingen svår hund att hitta en ny grupp till.

Malin kommer att skriva om vad som händer på gården på sin blogg; stunderjagminns.blogspot.com


These 4 latest month have been so fun, interesting and I have learned so much it´s crazy, so it feals really weired to be home again, especially in this cold weather.
The last 2 weeks were the craziest of the whole time. We were organizing to move the whole rescue-center 45 minutes from the old place. It took us 6 days to move everything, we worked our butts off =P
The new kennels are really nice with trees and busches in, unfortunately the walk isn´t as good at the new place as it was at the last place. The volunteers have a wores livingsituation for the moment at the new place, but soon enogh it will get better, and there is a busstop just 5 minutes from the new place, so it will be easy to go in to town.

I want to thank everyone who has visited the page and everyone who has written anything.


Last walk at the old sosThe new place, well, yuo cant really see it, but it is down there =P


2 feb 2010

Som säker de flesta har sett som har varit inne på sos hemsida så håller hela gården på att flytta vilket gör att det är en massa att stå i och jag har inte haft tid för något blogginlägg, sen är i för sig inte Internet så bra på detta nya stället heller vilket gör det ännu svårare att skriva något.

Men jag åker hem på fredag så till helgen kommer jag att skriva ett långt inlägg om allt som här hänt den senaste tiden och som kommer jag att lägga upp massa bilder.

 

 


RSS 2.0