2 feb 2010

Som säker de flesta har sett som har varit inne på sos hemsida så håller hela gården på att flytta vilket gör att det är en massa att stå i och jag har inte haft tid för något blogginlägg, sen är i för sig inte Internet så bra på detta nya stället heller vilket gör det ännu svårare att skriva något.

Men jag åker hem på fredag så till helgen kommer jag att skriva ett långt inlägg om allt som här hänt den senaste tiden och som kommer jag att lägga upp massa bilder.

 

 


Kommentarer
Postat av: Sara

WOOHOO ser fram emot att få tillbaka Anna :D

2010-02-02 @ 20:35:03
Postat av: Sol

Hej Anna!Jag har förstått att (du),(ni) har haft fullt upp med flytten, men ändå så har jag varit inne på din sida varje dag och hoppats att finna några nya rader från dig!Jag har aldrig känt mig så onyttig här hemma som jag gör nu, när jag vet hur mycket jobb som finns där att hugga händerna i och jag saknar verkligen livet där tillsammans med hundarna och volontärerna jag har bara sån lust att åka tillbaka!Hur mår Sandy? Kan du lägga in några bilder på honom också.

Jag jobbar för fullt att hitta ett hem åt honom här i Övik.

Hur går det för Max? Vilka är han tillsammans med?Det känns ledsamt att veta att du åker därifrån, för du är ta mig tusan en toppen tjej som SOS behöver, men det är nog många som vill ha dig hem också!

Allt gott till dig Anna!Hälsa Mats och Pernilla!Kramar/Sol

2010-02-02 @ 21:04:47
Postat av: Helena

Finns det fler hundar från sos i Övik?? Jag har en Wanda som kom därifrån för ca 2 ½ år sedan. :)

2010-02-03 @ 01:18:28
Postat av: Lela

Hej Anna!Bara en snabb hälsning från mig och Pia innan jag måste knalla iväg till jobbet. Vi tänker jämt på hundgården och vi saknar alla hundar (och till vis del även de nattliga konserterna!). Pia tog ett par hundra bilder som vi tittar rätt ofta på.Vi hoppas att flytten går bra och att allt ordnar sig så småningom på det nya stället. Vi räknar dagarna tills vi får hämta Meeka på Arlanda, hoppas allt är väl med henne. Det var svårt att välja EN hund, det finns så många fina, man vill ta hand om ett 10-tal om man bara kunde.Slutligen, ett stort tack till dig för din insats och en hälsning till alla volontärer vi fick träffa på hundgården!Kör hårt och ha det så bra!

Lela

2010-02-03 @ 06:46:25
Postat av: Cecce

Ser framemot helgen! :D

Finallly!

2010-02-03 @ 09:16:48
Postat av: Tessan

Hej!Det kommer att bli väldigt trist att inte kunna följa denna intressanta blogg längre, men du har gjort ett kanonjobb och jag gissar att det känns både roligt och ledsamt för dig att lämna SOS och Spanien. Det ska däremot bli grymt roligt att få höra mer om SOS nya ställe och få se foton, I´m excited! =)* Kan ju passa på att allmänt "efterlysa" foton och gärna smått och gott som NI som har träffat MATT, har att visa och berätta om honom. Vore jättesnällt, slipper Anna bli så hårt bombarderad =) Jag finns på: theeri2003@yahoo.seHa det bäst Anna, önskar dig en behaglig hemresa. Kram Tessan

2010-02-03 @ 21:31:06
Postat av: Lisa

Kärlek till dig Anna!! skönt för dig att få åka hem. men vet att du kommer bli saknad!

tänker ofta på dig... hade velat va nere o hjälpa till nu :(

krama alla från mig!

2010-02-04 @ 16:53:45
Postat av: Paul

Hej Anna

Kul att läsa din blogg. Passar på och skicka en hälsning till Lela, Pia och Sol. Lela är bra på att summera, en upplevelse var det och visst saknar man hundar och t o m "koncerterna"Hälsningar

Paul

2010-02-04 @ 23:24:44
Postat av: Pia

Hej Paul!Kalla vinterhälsningar från oss i Gävle! Samtidigt kan jag ju säga att förutom hundarnas språk så saknas definitivt den skånska dialekten! Här i Gävle behöver jag ju inte försöka klura ut vad som egentligen sagts...Fredagshälsningar,

Pia

2010-02-05 @ 12:22:44
Postat av: Sol

Hej Paul!Tack för hälsningen,det är roligt att vi kan hålla kontakt via Annas blogg,så det kan bli!Jag fick också njuta av en "ensam koncert" mitt i natten när jag släppte ut Sofie och Liza på sin vanliga lilla natt vandring,När Liza kom ut ställde hon sig mitt på gårdsplan och började bokstavligen prata med med dom skällande hundarna som blev aldeles tysta av Lizas Prat(Vov vov voov, vovooo vof voof voo, så höll Liza på en bra stund, jag stog där i månskenet fasinerad av stunden och undrande "vad förmedlar hon till hundarna", kanske sa hon till dom, -grabbar och tjejer imorgon så ska vi tänka extra noga på våra volontärer-, min fantasi spelade upp ett riktigt fint tal av Liza fast det får jag ju aldrig veta vad hon sa men jag glömmer aldrig den magiska stunden när jag fick äran att vara med om det.

Ett litet minne från sos till er!Kramar/Sol

2010-02-06 @ 13:24:31
Postat av: Sol

Hej Paul!Tack snälla för hälsningen,så roligt att vi kan höras så här via Annas blogg "så det kan bli"!Jag vill gärna berätta om en "solo Konsert" som jag fick uppleva på gården, det var en natt när jag släppte ut Liza och Sofie på deras vanliga lilla nattpromenad, då Liza ställde sig mitt på gården och började "PRATA" och som på ett trollslag tystnade skällandet från dom andra hundarna och det blev knäppt tyst, inte ett enda ljud och det var då Liza började med sin solo konsert och det lät ungefär så här--vov vov vooo,vof vo vof vooo-- och så höll hon på en stund, jag stod där i den klara stjärnhimmelnatten och med fullmånen som gjorde stämningen så levande och att få vara så så nära och uppleva detta gör att jag aldrig,aldrig kommer att glömma det, jag var tagen av det jag hörde och i min fantasi så sa Liza till dom andra hundarna så här--Hör upp alla tjejer och killar jag tycker att vi har det så bra här och våra volontärer-- och så vidare--. Jag får ju aldrig veta vad Liza sa till dom andra hundarna men jag tror att det var ett KLOKT och vältaligt tal av henne, för vi vet ju att hon är en kolk hund! Jag stog där som förtrollad av det jag hade fått äran att vara med om, en undebar upplevelse.Ville bara ge er en liten berättelse från sos-gården.Kramar/Sol

2010-02-06 @ 16:37:46
Postat av: Sol

OJ Det blev dublett, jag trodde att det första brevet försvann i universium!!!!Sol

2010-02-06 @ 16:41:36
Postat av: Anonym

2010-02-06 @ 16:44:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0