Parvo mm.

Det har hänt jättemycket de senaste dagarna, tre hundar till har fått parvo, Xavi, Ella och Sanne. Xavi och Ella verkar klara sig bra, men det är värre med Sanne, vi får hålla tummarna för att hon klarar sig.
   Igår så märkte vi att Bay var mycket sämre i sin cancer, hon fick 4 anfall på 1 timme ungefär, hon har aldrig fått såna här anfall för. Tyvärr så var det inte så mycket att göra mer än att låte henne få somna in, hon mår ju bäst av det. 

Idag kom det 4 nya hundar, en stor mastiff blandning och tre mindre svarta vovvar. De var riktigt smala och två har aldrig gått i koppel, så vi har lite att jöbba med. Men alla verkar vara jättetrevliga hundar så det är kul.
   Sen i morgon så ska vi åka och kolla på några till hundar som ska hit. Deras hem har brunnit ner så vi ska ta 6 stycken hundar som är testade negativa för leishmania så får vi hoppas att vi kan ge dom ett bättre liv snabbt.

Det har varit ett väldigt kort inlägg idag, men jag lovar att det kommer mycket mer på tisdag senast.
Ha det gutt!

R.I.P. Bay

(Bay)

Kommentarer
Postat av: Jeanette

åh, hoppas det kommer gå bra för Doggy nu, när hans andra hälft är borta.. RIP Bay.

2009-11-01 @ 22:12:07
URL: http://honnettan.blogg.se/
Postat av: Mamma

R.I.P Bay.

Håller tummarna för att valparna blir friska från parvon.

Puss o kram

2009-11-01 @ 22:48:40
Postat av: Emma

åh, älskade Bay. Vila i frid nu vännen.O Doggie, jag hoppas du har det bra o att ni finner en annan vän till honom, då jag verkligen inte hoppas han sitter ensam i sin kennel på sidan.

2009-11-02 @ 11:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0